Ғалымдар қатты ыстықта ерімейтін шоколад жасап шығарудың тәсілін тапты

Фотография - Ғалымдар қатты ыстықта ерімейтін шоколад жасап шығарудың тәсілін тапты

Манго мен пальмалық стеарин майынан алынған какао-майын ауыстырушы өнім шоколадтың жоғары температурада ерімеуіне көмектесе алады.

530 0

Манго мен пальмалық стеарин майынан алынған какао-майын ауыстырушы өнім шоколадтың жоғары температурада ерімеуіне көмектесе алады.

Малайзия ғалымдары шоколадтың аталған ауыстырушысы тіпті 37,5 градус кезінде де ерімеуіне мүмкіндік жасайды. Әдетте, какао майының орташа еру температурасы 34 градус болатын.

Аталған какао-майын ауыстырушы климаты ыстық елдерде жоғары температураға төзімді шоколадты өндіруде қолданылуы мүмкін.


Тегтер:

Тарих

Загрузка...

Пікір (0)

Input is not a number!
Input is not a email!
Input is not a number!